7 Idea Gaya Tudung Pengantin yang Simple dan Manis

Pertengahan tahun ni, selalunya ramai memilih untuk mengikat tali pertunangan, dan pernikahan. Nah, idea untuk kamu yang bakal bergelar raja sehari. Pastikan kamu memilih hijab yang tepat dari segi warna dan materialnya supaya kekal selesa sepanjang majlis. Meskipun sedang PKP, pengantin mestilah sentiasa nampak cantik dan mempesonakan dihari bersejarah mereka.

Awas! Jangan pernah memilih hijab yang kamu tak pernah pakai dan tidak tahu kesan gaya apabila dipakai buat pertama kali.Jangan ganggu dan rosakkan majlis anda dengan memakai tudung yang salah. Pilih dengan tepat ya sayang, jangan cakap kami tak ingatkan tau. Selamat Pengantin Baru In Advance!

Harap-harap gambar-gambar ini serba sedikit dapat memberikan idea kepada bakal raja sehari dalam membuat keputusan memilih gaya hijab yang bersesuai dengan mereka. Apa yang penting utamakan material dan jenis hijab yang bakal digayakan nanti. Di Marhuna, Shawl yang bersesuaian dengan majlis akad nikah dialah Pencilbie Shawl in Mighty & Pure White.

Lain-lain warna juga sangat bersesuaian dengan tema busana majlis perkahwinan anda nanti.

Selamat Pengantin Baru In Advance!

About Post Author

Leave a Reply

X